Dusan Uhrin: Câte faulturi au fost astăzi asupra jucătorilor mei nu au fost în ultima lună

Antrenorul echipei FC Timişoara, Dusan Uhrin jr, a declarat, joi, după remiza din meciul cu FC Vaslui, scor 1-1, că adversarii au evoluat foarte dur, jucătorii săi fiind faultaţi în acest meci mai mult decât în ultima lună.

44 afișări
Imaginea articolului Dusan Uhrin: Câte faulturi au fost astăzi asupra jucătorilor mei nu au fost în ultima lună

Dusan Uhrin: Câte faulturi au fost astăzi asupra jucătorilor mei nu au fost în ultima lună (Imagine: Thomas Campean/Mediafax Foto)

"Ştiam ce meci greu ne aşteaptă aici, ceea ce s-a şi întâmplat. Am jucat permanent contra vântului şi mi-a fost frică pentru sănătatea jucătorilor. Câte faulturi au fost astăzi asupra jucătorilor noştri nu au fost în ultima lună. Ieşirea lui Ricketts ne-a încurcat planurile. În acest meci am fost groaznic, grosolan de faultaţi. Axente şi acum mai sângerezeă", a spus Uhrin jr.

Tehnicianul bănăţenilor a afirmat că este mulţumit că elevii săi au revenit după ce au fost conduşi. "Păcat că ne-am dat un autogol. Spre final am încercat să apărăm remiza, deoarece ne-a ajuns cât am ratat până atunci. Vom vedea mai departe dacă ne va ajuta acest egal. Sunt mulţumit pentru că am egalat după ce am fost conduşi şi e păcat că nu am reuşit să înscriem noi primii, atunci când Goga a trimis balonul cu capul, dar vasluienii au scos de pe linia porţii. Nu ştim care sunt şansele la titlu, în primul rând depinde de ce va face în seara asta Oţelul. Vom juca şi împotriva lor, nu vreau să speculez nimic. Cu toate acestea, eu cred că avem şanse. Nu ne-am dorit un punct în seara asta, ne-am dorit să câştigăm, dar din păcate am primit primii gol, iar adversarul ne-a presat mult timp", a precizat Uhrin jr.

Echipa FC Vaslui a terminat la egalitate, joi, pe teren propriu, scor 1-1 (0-0), cu formaţia FC Timişoara, în derbiul etapei a XXXI-a a Ligii I şi bănăţenii au păstrat două puncte avans în clasament. Vasluienii au deschis scorul prin autogol lui Alexa din minutul 65, timişorenii reuşind egalarea prin Goga, în minutul 73.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici