Dusan Uhrin jr. şi-a reziliat contractul cu FC Timişoara

Antrenorul Dusan Uhrin jr. şi-a reziliat, marţi, contractul cu clubul FC Timişoara, preşedintele bănăţenilor, Marian Iancu, afirmând că tehnicianul ceh a refuzat să semneze o clauză prin care nu va mai lucra la un club din România până la finalul sezonului, informează ProSport.

27 afișări
Imaginea articolului Dusan Uhrin jr. şi-a reziliat contractul cu FC Timişoara

Dusan Uhrin jr. şi-a reziliat contractul cu FC Timişoara (Imagine: Mediafax Foto)

"A fost o discuţie interesantă, care a durat cam două ore. Ne-am despărţit amiabil, fără ca Uhrin să aibă pretenţii materiale. Nu a putut să ne ofere garanţii că până în vară nu va colabora sub nicio formă cu vreo echipă din România şi asta m-a făcut să îmi dau seama că la momentul respectiv am luat cea mai bună hotărâre, aceea de a renunţa la el. Noi am cerut să fie menţionată clauza de confidenţialitate şi neagresiune intelectuală, pe teritoriul României, lucru cu care el nu a fost de acord. În aceste condiţii, el acum poate ocupa orice funcţie în organigrama unui club din ţară. Îl vom plăti până la data de 31 decembrie, iar în prima zi lucrătoare a lui 2009 îi vom trimite toate actele", a declarat Iancu.

Dusan Uhrin jr. a spus că a semnat actele de reziliere a contractului cu FC Timişoara, dar a precizat că nu a primit nicio copie a acestora: "Am semnat actele, dar nu am primit nicio copie de la domnul Iancu care mi-a spus că până luni le va trimite la Federaţie. Nu mai există şanse ca eu să mai revin la Timişoara, domnul Iancu s-a pronunţat public asupra mea, cum că nu mai sunt antrenorul echipei. Plec definitiv din România, nu este un pas înapoi pentru mine".

FC Timişoara ocupă, după disputarea turului Ligii I, locul trei, cu 29 de puncte. Echipa a fost penalizată cu şase puncte la solicitatarea FIFA în scandalul palmaresului clubului Poli Timişoara. În cazul în care ar fi avut şi cele şase puncte, FC Timişoara ar fi fost la egalitate cu liderul campionatului, Dinamo, care a acumulat 35 de puncte.

Citeşte şi

Iancu: Dusan Uhrin jr pleacă de la FC Timişoara

Suporterii au protestat faţă de demiterea lui Dusan Uhrin

Uhrin jr.: Aş vrea să continui la FC Timişoara

Uhrin: Faptul că am fost la meciul Stelei este folosit ca un pretext

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici