Duşan Uhrin junior: Steaua este mai experimentată decât echipa mea în cupele europene

Antrenorul echipei Dinamo Tbilisi, Duşan Uhrin junior, a declarat, joi, că Steaua Bucureşti, adversara din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, este mai experimentată în cupele europene decât formaţia sa.

166 afișări
Imaginea articolului Duşan Uhrin junior: Steaua este mai experimentată decât echipa mea în cupele europene

Duşan Uhrin junior (Imagine: Thomas Câmpean/Mediafax Foto)

"Sunt de acord că Steaua este mai experimentată decât echipa mea în cupele europene, dar meciurile se vor juca şi voi încerca să pregătesc astfel ca şansele să fie egale", a spus Uhrin junior, la DigiSport.

Antrenorul ceh a menţionat că a urmărit Steaua în meciul cu Vardar Skopje şi a precizat că îi cunoaşte bine pe Alexandru Bourceanu şi Iasmin Latovlevici, jucători pe care i-a pregătit la FC Timişoara. "Ştiu câţiva jucători de la Steaua, pe care i-am pregătit. Steaua este o echipă bună, am văzut-o în ultimul meci din cupele europene. Sper să pot pregăti echipa pentru această partidă. Latovlevici, Bourceanu sunt jucători foarte importanţi pentru Steaua. La Bourceanu şi Latovlevici nimic nu s-a schimbat, sunt aceiaşi jucători pe care îi ştiu", a completat Uhrin junior.

Echipa Steaua va întâlni formaţia Dinamo Tbilisi (Georgia) în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, după ce gruzinii au trecut, cu scorul general de 9-2, de gruparea Streymur, din Insulele Feroe, iar campioana României a eliminat pe Vardar Skopje (Macedonia), cu scorul general de 5-2. Manşa tur va avea loc, marţi, în Georgia, de la ora 19.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici