Dusan Uhrin: Nu suntem în criză, ne luptăm cu şanse reale pentru vârful clasamentului

Antrenorul Dusan Uhrin a declarat, miercuri, după victoria cu scorul de 2-1 în faţa echipei Universitatea Cluj, în etapa a XXIX-a a Ligii I, că FC Timişoara nu trece printr-o criză, formaţia sa luptându-se în continuare cu şanse reale pentru vârful clasamentului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

8 afișări

"Cred că jocul a fost echilibrat cu ocazii de ambele părți. În a doua repriză adversarul nu a reuşit nimic. Ne-au dat gol dintr-o singură ocazie. Mi-a ieşit să aşez o formaţie puternică, iar această victorie va trebui să o întărim acasă. Mă bucur că după seria de remize am reuşit să câştigăm. Noi la fiecare meci suntem motivaţi, vrem să câştigăm. Suntem în continuare pe o poziţie bună, ne luptăm pentru primul loc. Pe Zicu l-am menajat. Noi nu suntem în nicio criză, doar presa vede asta. De ce să fim în criză? Am remizat etapele trecute, poate am stricat un meci, dar ne luptăm în continuare cu şanse reale pentru vârful clasamentului. Cred că am reuşit să jucăm foarte bine tactic, de aceea sunt mulţumit. Ceea ce le-am spus înainte de meci au îndeplinit în totalitate", a declarat Dusan Uhrin.

La rândul său, preşedintele Consiliului Director al FC Timişoara, Gheorghe Chivorchian, a declarat că dacă jucătorii timişoreni vor continua să evolueze la fel ca în meciul cu Universitatea Cluj, echipa va fi "acolo sus" la finalul sezonului. "Era important să obţinem cele trei puncte, dacă vom juca cel puţin în maniera de azi, la final vom fi acolo sus. Nu este important că suntem acum pe primul loc, important este să fim acolo după etapa a 34-a. Am făcut o primă repriză bună, o a doua mai puţin reuşită, dar importante rămân punctele", a spus oficialul timişorean.

Echipa FC Timişoara a învins, miercuri, la Mediaş, cu scorul de 2-1 (2-0), formaţia Universitatea Cluj, într-un meci contând din etapa a XXIX-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici