E oficial: Gianluigi Donnarumma a semnat cu PSG

  • Clubul francez de fotbal Paris Saint-Germain a anunţat oficial, miercuri seara, înregimentarea portarului italian Gianluigi Donnarumma.
  • Acesta a semnat cu PSG un un contract pe cinci ani, până la 30 iunie 2026.
382 afișări
Imaginea articolului E oficial: Gianluigi Donnarumma a semnat cu PSG

E oficial: Gianluigi Donnarumma a semnat cu PSG

Internaţionalul italian în vârstă de 22 de ani se alătură lui Paris Saint-Germain de la AC Milan, unde şi-a început cariera în 2013.

Donnarumma a devenit cunoscut odată cu participarea sa alături de naţionala U17 a Italiei la Campionatul European UEFA Under-17 din 2015, unde a fost votat jucătorul turneului.

Performanţele sale i-au deschis poarta spre prima echipă a lui AC Milano, unde a debutat în sezonul 2015/2016. În timpul celor şase sezoane alături de rossoneri, goalkeeper-ul născut în Napoli a evoluat de 215 ori în Serie A, la care s-au adăugat 16 meciuri din Europa League şi 12 meciuri în Cupa Italiei (inclusiv finalele din 2016 şi 2018).

Un talent precoce, Gianluigi Donnarumma a debutat în prima echipă pentru naţională la vârsta de 17 ani, împotriva Franţei. Câştigător recent al UEFA Euro 2020 cu Italia, portarul Donnarumma a avut o prestaţie remarcabilă la loviturile de pedeapsă împotriva Spaniei în semifinală şi a Angliei în finală, fiind votat jucătorul turneului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici