„E timpul să plec". Atacantul lui Bayern Munchen, Harry Kane, se pregăteşte să se mute

  • Harry Kane a pozat într-o o fotografie cu personalul hotelului din Munchen în care a locuit până acum, mulţumindu-le înainte de a face check-out-ul şi de a se muta în noua sa casă.
  • El va fi însoţit pentru prima dată şi de familia sa.
22104 afișări
Imaginea articolului „E timpul să plec". Atacantul lui Bayern Munchen, Harry Kane, se pregăteşte să se mute

Sursa foto: X/Harry Kane

De când s-a transferat la campioana Germaniei în vară, Kane a stat singur într-un hotel din München, deoarece soţia sa Kate nu a călătorit cu el după naşterea celui de-al patrulea copil al lor, Henry, în luna august. Dar acum familia sa este pregătită să i se alăturea în Germania, deoarece aceştia se vor muta acum într-o casă nouă.

Kane a postat pe X o fotografie în care s-a pozat cu personalul hotelului ţinând în mână tricoul lui Bayern. El a scris alături de fotografie: Un imens mulţumesc personalului hotelului care m-a făcut să mă simt ca acasă de când m-am mutat la Munchen. A fost o parte imensă din faptul că am reuşit să mă acomodez atât de bine. [Thomas Muller] era îngrijorat că apartamentul meu devenis prea mic, aşa că e timpul să plec şi să mă mut într-un loc al meu, cu familia mea."

Luna trecută, prietenul apropiat al lui Kane şi legenda lui Bayern, Thomas Muller, a glumit spunând că la modul în care căpitanul Angliei se descurcă, în curând îi va fi greu să mai găsească loc pentru mingile primite cadou ca cel mai bun jucător al meciului în camerele sale.

Jucătorul în vârstă de 30 de ani a fost într-o formă foarte bună de când a părăsit Tottenham pentru Bayern în vară. El a marcat deja de 25 de ori în toate competiţiile în 22 de meciuri şi a oferit opt pase de gol.

Cu Bundesliga suspendată pentru o scurtă pauză de iarnă, Kane se va bucura de un Crăciun fără fotbal pentru prima dată în cariera sa. Următoarea dată va fi văzut în acţiune pe 12 ianuarie, când Bayern va juca pe terenul lui Hoffenheim într-o confruntare importantă din campionat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici