EA Sports FC 24 apare oficial în această seară. Compania a schimbat numele jocului după 30 de ani de FIFA

  • Jocul EA Sports FC 24 se va lansa oficial în această noapte pe console şi PC.
  • Pentru prima dată după 30 de ani, jocul celor de la EA nu se mai numeşte FIFA.
  • Seria FIFA a ajuns să genereze 2 miliarde de dolari în 2020 pentru EA Sports.
309 afișări
Imaginea articolului EA Sports FC 24 apare oficial în această seară. Compania a schimbat numele jocului după 30 de ani de FIFA

EA Sports

După miezul nopţii, a fost lansat oficial jocul EA Sports FC 24, primul după 30 de ani care nu mai poartă denumirea FIFA după ce s-a încheiat parteneriatul dintre EA Sports şi forul internaţional.

Rar se întâmplă ca o companie de pe poziţie de forţă să facă o asemenea schimbare drastică. Până şi specialiştii în branding spun că nu există termen de comparaţie pentru această situaţie. Acronimul FIFA devenise sinonim cu jocul, însă EA Sports pariază că fanii vor rămâne pentru joc.

Ceea ce reprezintă un pariu uriaş.

Cum spuneai: în 2010, franciza era evaluată la 500 de milioane de dolari.

Zece ani mai târziu ajunsese la 2 miliarde de dolari. Acestea fiind spuse, EA Sports vedem că a mizat enorm în zona de marketing pentru a convinge oamenii că lucrurile nu se schimbă pentru gameri. Că este un upgrade.

Personal, l-am jucat în ultima săptămână deoarece versiune Ultimate Team a fost lansată mai devreme şi pot spune că m-a cucerit pe parte de gameplay, fiind mult mai realist ca precedentul joc. Când joci cu o echipă, chiar simţi că tu controlezi acea echipă care are stilul din lumea reală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici