Ecclestone: Dacă mă întreabă cineva numele a cinci jucători din echipa mea de fotbal, nu le ştiu

Administratorul drepturilor comerciale ale Formulei 1, Bernie Ecclestone, a declarat că la meciurile de fotbal obişnuieşte să plece de la stadion la pauză şi că dacă l-ar întreba cineva numele a cinci jucători legitimaţi la echipa al cărei proprietar este, Queens Park Rangers, nu ar şti să răspundă.

4 afișări

"Când merg la meciuri, plec de la stadion la pauză. Până atunci îmi dau seama care va fi deznodământul. În plus, după terminare drumurile sunt aglomerate. Nu vreau să mai pierd apoi o oră. Nu stau ca să beau apoi un pahar cu alţi oficiali. Nu am ce să le spun. Nu înţeleg ce discută ei. De fapt, dacă mă întreabă cineva numele a cinci jucători din echipa noastră, nu le ştiu. Este tipul acela care dă goluri pentru noi - (Adel) Taarabt. Am auzit şi de (Wayne) Routledge. Sunt nişte tipi ok, dar nu am discuţii cu ei aşa că nu îi ştiu bine. Important este că ei ştiu cu toţii ce trebuie să facă", a afirmat Ecclestone pentru Daily Mail.

Ecclestone, care a cumpărat clubul Queens Park Rangers împreună cu Flavio Briatore, în septembrie 2007, a mai spus că nu are de gând să meargă în vestiar la jucători în cazul în care echipa va reuşi promovarea în Premier League. "Nu mă duc în vestiar. Este posibil să îi văd ieşind de la duş şi aş avea un complex de inferioritate", a explicat el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici