Englezii au sfidat celebrul ritual "Haka" al naţionalei Noii Zeelande. Amenda primită de sportivi

Echipa Angliei de rugby a fost amendată în urma comportamentului jucătorilor în timpul ceremoniei haka al naţionalei Noii Zeelande, înaintea startului meciului de sâmbătă, din semifinalele Cupei Mondiale, jucat în Yokohama.

853 afișări
Imaginea articolului Englezii au sfidat celebrul ritual "Haka" al naţionalei Noii Zeelande. Amenda primită de sportivi

Englezii au sfidat celebrul ritual "Haka" al naţionalei Noii Zeelande. Amenda primită de sportivi

Sportivii englezi s-au aşezat în forma literei "V" în momentul când aceştia au început ceremonia haka cu scopul de a-şi sfida adversarii. Această demonstraţie făcută de echipa Angliei este permisă, însă nu trebuie depăşită linia de mijloc, regulă încălcată de englezi. Şase rugbişti (Joe Marler, Billy Vunipola, Mark Wilson, Elliot Daly, Luke Cowan-Dickie şi Ben Youngs) au ajuns în partea de teren a Noii Zeelande, acestia fiind amendaţi.

Anglia nu este prima echipă care a fost amendată pentru un astfel de gest. Naţionala Franţei a făcut acelaşi lucru la ceremonia Noii Zeelande şi a fost sancţionată cu aproape 5000 de dolari în finala Campionatului Mondial din 2011, jucată pe "Auckland Eden Park".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici