Echipa Belkin a încetat colaborarea cu rutierul Luis Leon Sanchez

Echipa olandeză Belkin a încetat colaborarea cu rutierul spaniol Luis Leon Sanchez, în urma posibilei implicări a ciclistului în mai multe afaceri de dopaj, a anunţat, miercuri, cotidianul De Telegraaf.

63 afișări
Imaginea articolului Echipa Belkin a încetat colaborarea cu rutierul Luis Leon Sanchez

Rutierul spaniol Luis Leon Sanchez (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Suspendat la începutul anului şi revenit în competiţii în luna mai, Sanchez este considerat un apropiat al medicilor Michele Ferrari şi Eufemiano Fuentes, mai ales în perioada când concura pentru formaţia Caisse d'Epargne, implicată în mai multe cazuri de dopaj.

"Numele său a apărut în prea multe dosare şi acest lucru discreditează echipa. Ancheta internă nu a arătat că Sanchez se face vinovat, dar încrederea a dispărut", a declarat purtătorul de cuvânt al echipei Belkin.

Luis Leon Sanchez, în vârstă de 29 de ani, mai avea contract cu Belkin până la finalul anului 2015.

Rutierul spaniol a câştigat în cariera sa cursa Paris-Nice în 2009, Clasica San Sebastian în 2012 şi patru etape în Turul Franţei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici