Echipa care, potrivit lui Arturo Vidal, ar fi avut încă două Ligi ale Campionilor în palmares dacă exista VAR

UEFA ia în considerare introducerea VAR în Liga Campionilor, iar Arturo Vidal (31 de ani), proaspăt transferat la Barcelona, nu a ratat ocazia să-şi atace noii rivali de la Real Madrid.

1251 afișări
Imaginea articolului Echipa care, potrivit lui Arturo Vidal, ar fi avut încă două Ligi ale Campionilor în palmares dacă exista VAR

Echipa care, potrivit lui Arturo Vidal, ar fi avut încă două Ligi ale Campionilor în palmares dacă exista VAR

Mijlocaşul chilian a acordat un interviu în Mundo Deportivo în care acuză campioana Europei din ultimele trei sezoane că a fost ajutată de arbitri.

"Cu VAR, Bayern ar fi avut încă două Ligi ale Campionilor în palmares! Am venit aici să câştig totul, sunt încântat că mă aflu într-o nouă competiţie, cu o nouă echipă!", a spus Vidal în presa din Spania.

Vidal face aluzie la ultimele două ediţii de UCL, când Bayern a fost "ciupită" de arbitri. Real Madrid a câştigat ultimele trei ediţii ale Ligii. În meciurile contra lui Real de acum două sezoane, Vidal a ratat un penalty şi a fost eliminat, iar întâlnirile de ediţia trecută le-a ratat fiind suspendat.

Arturo Vidal a fost transferat de Barcelona de la Bayern Munchen în această vară, pentru 18 milioane de euro. Arthur, Lenglet şi Malcom sunt celelalte transferuri făcute de Barcelona.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici