Echipa Chelsea va sărbători cu fanii la 25 mai câştigarea titlului în Anglia

Clubul Chelsea Londra a anunţat, luni, pe site-ul oficial, că va sărbători în data de 25 mai câştigarea titlului în Anglia, printr-o paradă, jucătorii urmând să îşi salute susţinătorii dintr-un autocar descoperit.

172 afișări
Imaginea articolului Echipa Chelsea va sărbători cu fanii la 25 mai câştigarea titlului în Anglia

Echipa Chelsea va sărbători cu fanii la 25 mai câştigarea titlului în Anglia (Imagine: AP/Mediafax Foto)

Parada va începe la ora locală 12.00.

Alături de formaţia pregătită de Jose Mourinho va sărbători şi echipa de tineret a clubului londonez, care a câştigat în acest an Cupa Angliei şi Liga Campionilor la tineret.

Echipa Chelsea Londra a câştigat pentru a cincea oară în istorie titlul în Premier League, după ce a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, formaţia Crystal Palace, într-un meci din etapa a XXXV-a a campionatului Angliei. În urma acestei victorii, Chelsea Londra s-a distanţat la 16 puncte faţă din următoarele două clasate, Manchester City şi Arsenal Londra.

Chelsea Londra a câştigat Liga Campionilor de tineret în 13 aprilie, după ce a învins în finală, cu scorul de 3-2, formaţia ucraineană Şahtior Doneţk.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici