Echipa din Premier League care îşi transformă stadionul în spital pentru pacienţii bolnavi de COVID-19

  • Clubul Watford a anunţat că îşi va pune stadionul la dispoziţia Serviciului Naţional de Sănătate din Anglia (NHS)
  • Stadionul va fi folosit pentru cursuri de instruire şi va servi ca spaţiu de depozitare şi de îngrijire a copiilor
  • Preşedintele lui Watford spune că fotbalul trebuie uitat în aceste momente
666 afișări
Imaginea articolului Echipa din Premier League care îşi transformă stadionul în spital pentru pacienţii bolnavi de COVID-19

Clubul Watford îşi pune stadionul la dispoziţia NHS DE PUBLICAT

Clubul Watford a anunţat că îşi va pune stadionul la dispoziţia NHS. "Vicarage Road" va servi drept spaţiu pentru cursurile de instruire, pentru îngrijirea copiilor şi pentru depozitare.

Arena formaţiei din Premier League se află chiar lângă Spitalul General din Watford, iar preşedintele clubului, Scott Duxbury, a anunţat că va face tot ce este nevoie pentru a susţine serviciul medical în timpul pandemiei de coronavirus.

CARTON: Scott Duxbury, preşedinte Watford (BBC)

"Trebuie să uităm de fotbal în aceste momente şi să facem tot ce putem pentru a susţine NHS şi Spitalul General din Watford. Suntem gard în gard cu spitalul şi vrem să facem totul pentru a-i ajuta pe cei din NHS şi familille lor"

Directorul executiv al spitalului din Watford a recunoscut că personalul medical avea nevoie de spaţiu suplimentar pentru a-i îngrijii pe pacienţii cu dificultăţi respiratorii.

În Marea Britanie, ultimul raport arată că există 8.227 de persoane infectate cu COVID-19, iar 433 de persoane au decedat.

ILUSTRAŢIE https://www.youtube.com/watch?v=icAN_aPL_VU

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici