Echipa "Generaţiei de Aur" a câştigat un meci caritabil pentru fetiţa înfiată de Iosif Rotariu

Echipa "Generaţiei de Aur" a învins o selecţionată "Politehnica Timişoara", cu scorul de 6-4, vineri, la sala "Constantin Jude" din Timişoara, într-un meci caritabil, în sprijinul fetiţei de cinci ani adoptată de fostul internaţional Iosif Rotariu.

58 afișări
Imaginea articolului Echipa "Generaţiei de Aur" a câştigat un meci caritabil pentru fetiţa înfiată de Iosif Rotariu

Gheorghe Hagi (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

Echipa "Generaţiei de Aur", condusă de Emerich Dembrovschi, a fost alcătuită din Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu, Miodrag Belodedici, Silviu Lung, Anton Doboş, Cosmin Contra, Paul Codrea şi Iosif Rotariu.

În selecţionata "Poli", alcătuită de Ion V. Ionescu, au evoluat Ioan Timofte, Marcel Băban, Sorin Vlaicu, O.Popescu, Valentin Velcea, Adrian Stoicov, Frunză, Vlaicu, Manea, Naidin, Daminuţă şi Dancea.

Golurile câştigătorilor au fost marcate de G.Popescu (2), Hagi, Codrea, Rotariu şi Doboş.

Partida, la care au asistat aproximativ 1.500 de spectatori, a fost arbitrată de Ion Crăciunescu.

După meci a fost organizată o licitaţie, direct în sala "Constantin Jude", cea mai mare sumă plătită pentru un tricou fiind 500 de euro. Preţul unul bilet de intrare la eveniment a fost de 10 lei.

"A fost o plăcere să ne întâlnim cu foşti colegi de la naţională şi de la Poli Timişoara. Mă bucur că toţi cei invitaţi au răspuns afirmativ şi au venit pentru Kassandra. Sper să adunăm suma de care ea are nevoie. Cu cât va pleca mai repede în Franţa, pentru a fi operată, cu atât va fi mai bine pentru ea", a spus Iosif Rotariu la finalul meciului.

La rândul său, Gheorghe Hagi le-a mulţumit tuturor celor care au venit să asiste la eveniment. "Mulţumim că au venit, pentru că au fost alături de Rotariu şi de fetiţă. Bravo lui pentru ceea ce face. Noi am făcut acel puţin ca să o ajutăm pe fetiţă să meargă mai departe", a spus Hagi.

Fostul internaţional Gheorghe Popescu a apreciat că gestul făcut de Iosif Rotariu este incredibil. "Ceea ce a făcut el este un gest incredibil, nu facem altceva decât să participăm la stângerea de fonduri pentru a o ajuta pe fetiţă. Ceea ce a făcut Rotariu este un lucru extraordinar. Este un moment emoţionant şi mă bucur că am putut fi prezent", a mai spus Popescu.

Toţi banii rezultaţi din vânzarea de bilete şi din donaţiile făcute cu această ocazie vor intra în contul lui Iosif Rotariu, fostul fotbalist de la Politehnica Timişoara, Steaua şi Galatasaray Istanbul, pentru a plăti tratamentul unei fetiţe în vârstă de cinci ani, Kassandra, care suferă de osteomielită şi pe care fostul jucător a înfiat-o în 2009. Fetiţa, părăsită de mama naturală şi maltratată de-a lungul timpului de bunica sa, a suferit 24 de intervenţii chirurgicale în ultimul an, însă mai are nevoie de trei operaţii, pentru a fi în stare să-şi folosească mâinile şi un picior.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici