Echipa lui Mutu, în atenţia autorităţilor pentru pariuri suspecte

Autoritatea franceză pentru reglementarea jocurilor online (ARJEL) a deschis o anchetă asupra meciului AC Ajaccio - Montpellier, scor 2-1, în urma mai multor "pariuri suspecte", a anunţat, marţi, cotidianul Gazzetta dello Sport.

126 afișări
Imaginea articolului Echipa lui Mutu, în atenţia autorităţilor pentru pariuri suspecte

Echipa lui Mutu, în atenţia autorităţilor pentru pariuri suspecte (Imagine: AFP / Mediafaxfoto)

Preşedintele ARJEL, Jean-Francois Villotte, a anunţat că vineri seară mai mulţi operatori online au anunţat un număr anormal de pariuri înregistrate la acest meci, precum şi sume foarte mari puse pe această întâlnire.

Formaţia Ajaccio a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Montpellier, într-un meci din etapa a XXXIV-a a campionatului Franţei, în care atacantul gazdelor, Adrian Mutu, a părăsit terenul accidentat, în minutul 28.

Potrivit presei franceze, în minutul 14 al partidei Adrian Mutu a avut un contact violent cu portarul oaspeţilor, Jourdren. Cei doi au sărit la minge, Mutu cu picioarele în faţă, iar Jourdren cu mâinile. Piciorul românului l-a lovit pe portar în partea superioară a corpului. Cei doi au rămas întinşi pe gazon, iar jocul a fost întrerupt timp de aproximativ trei minute. Mutu a reuşit să se ridice şi să continue jocul, dar portarul echipei Montpellier a fost scos cu targa şi înlocuit. Românul a primit un cartonaş galben. El a rămas pe teren până în minutul 28, când nu a mai putut să continue şi a fost înlocuit.

Golurile au fost marcate de Delort '82 (penalti) şi Oliech '90 pentru Ajaccio, respectiv Mounier '55 pentru oaspeţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici