Echipa masculină a României, medalie de bronz la CE de judo de la Viena

Echipa masculină de judo a României a câştigat medalia de bronz, duminică, în recalificări, în ultima zi de competiţie la Campionatul European de la Viena.

25 afișări
Imaginea articolului Echipa masculină a României, medalie de bronz la CE de judo de la Viena

Echipa masculină a României, medalie de bronz la CE de judo de la Viena (Imagine: afax Foto/AFP)

Sportivii români au fost învinşi de Polonia în grupa A, intrând în recalificări, unde au reuşit să-şi depăşească adversarii din Republica Moldova, în primul tur, şi Italia, în cel de-al doilea.

Titlul european pe echipe a revenit Georgiei, care a învins Franţa în finală. Cea de-a doua medalie de bronz a fost câştigată de Rusia.

În competiţia individuală masculină, reprezentanţii României nu au reuşit să-şi treacă în cont nicio medalie.

Astfel, România încheie la masculin cu o medalie de bronz, care se alătură celor două de aur câştigate la individual feminin de Alina Dumitru (48 kilograme) şi Corina Căprioriu (57 kilograme).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici