VIDEO  Echipa masculină de sabie juniori a României este campioana Europei

Juniorii din echipa masculină de sabie a României au câştigat medalia de aur la campionatul european de la Tallinn, Estonia.

263 afișări
Imaginea articolului Echipa masculină de sabie juniori a României este campioana Europei

Echipa masculină de sabie juniori a României este campioana Europei

În finala disputată marţi, cei patru componenţi ai naţionalei au învins Ungaria, aducând a doua medalie de aur pentru România de la campionatul european.

„Patru băieţi minunaţi au adus ţării noastre a doua medalie de aur de la Tallinn. Ei sunt Casian Cîdu, Radu Niţu, Vlad Covaliu şi Mihnea Enache”, au anunţat reprezentanţii Federaţiei Române de Scrimă pe Facebook.

La competiţia din Estonia, românii au câştigat opt medalii

„România a învins Ungaria în finală cu 45-31 şi a obţinut a opta medalie la aceste europene. Patru dintre medalii poartă şi semnătura lui Casian Cîdu: aur cu echipa la juniori, argint la individual cadeţi şi echipe cadeţi şi bronz la individual juniori”, au precizat cei de la Federaţia de Scrimă care au transmis felicitări jucătorilor şi antrenorilor români..

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
sabie,
aur,
românia

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici