Echipa naţională de fotbal care va disputa meciul cu numărul 1.000 din istorie. În ultimele şapte întâlniri, formaţia nu a învins România

Echipa naţională a Angliei va disputa, împotriva Muntenegrului, meciul cu numărul 1000 din cei 147 de ani de istorie.

815 afișări
Imaginea articolului Echipa naţională de fotbal care va disputa meciul cu numărul 1.000 din istorie. În ultimele şapte întâlniri, formaţia nu a învins România

Echipa naţională de fotbal care va disputa meciul cu numărul 1000 din istorie

De-a lungul timpului, echipa naţională a Angliei a reuşit să câştige o singură dată Cupa Mondială. Acest lucru s-a întâmplat în anul 1966, când Anglia a găzduit Cupa Mondială de Fotbal. În finală, Anglia a învins Germania de Vest, cu scorul de 4-2.

Conform unor statistici realizate de BBC, cel mai frecvent rezultat obţinut de Anglia este scorul de 1-1. Englezii au obţinut acest scor în 102 partide. Până acum, Anglia a câştigat 568 din cele 999 de meciuri disputate împotriva a 91 de echipe diferite. Din cele 91 de echipe, şase nu au pierdut niciodată în faţa britanicilor (Arabia Saudită, Algeria, CIS, Ghana, Honduras, Koreea de Sud).

Anglia se află în spatele a şase echipe în confruntările meciurilor directe. Acestea sunt Brazilia, Germania, Italia, Olanda, România şi Uruguay.

În ultimele 7 întâlniri, Anglia nu a învins România, ultima victorie obţinută în faţa tricolorilor având loc în 1970.

Anglia va înfrunta, joi, reprezentativa Muntenegrului, în preliminariile pentru Euro 2020. Dacă englezii vor reuşi să obţină victoria, aceştia îşi vor asigura locul la Campionatul European din 2020.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici