Echipa naţională va efectua un stagiu de pregătire la sfârşitul lui ianuarie

Echipa naţională a României va efectua un stagiu de pregătire în ţară sau în străinătate în perioada 22 ianuarie - 2 februarie 2012, cantonamentul fiind aprobat de Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal în şedinţa de joi.

78 afișări
Imaginea articolului Echipa naţională va efectua un stagiu de pregătire la sfârşitul lui ianuarie

Victor Piturca (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax foto)

"În condiţiile existenţei a doar două date FIFA disponibile pentru jocuri amicale până în toamna lui 2012, a fost aprobată desfăşurarea a două stagii de pregătire centralizată a echipelor naţionale A şi de tineret U21, între 22 ianuarie - 2 februarie 2012, respectiv 25 mai - 5 iunie 2012. Aceste stagii vor avea loc în ţară şi/sau peste hotare", se menţionează pe site-ul oficial al FRF.

În ultima partidă din acest an prima reprezentativă României a învins, marţi, cu scorul de 3-1 (1-1), selecţionata Greciei, într-un amical disputat la Altach (Austria).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici