Echipa Orica a câştigat etapa a patra a Turului Franţei. Gerrans, noul purtător al tricoului galben

Formaţia australiană Orica a câştigat, marţi, la Nisa, etapa a patra a Turului Franţei, un contratimp pe echipe de 25 de kilometri.

101 afișări
Imaginea articolului Echipa Orica a câştigat etapa a patra a Turului Franţei. Gerrans, noul purtător al tricoului galben

Echipa Orica a câştigat etapa a patra a Turului Franţei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Liderul echipei, australianul Simon Gerrans a devenit în urma acestei victorii noul purtător al tricoului galben, a doua zi după sucesul de etapă la Calvi.

Locul doi la contratimpul pe echipe a revenit celor de la Omega Pharma, iar pe trei s-a clasat Sky.

Echipa Orica a rulat cu aproape 58 de km/h şi a îmbunătăţit cea mai ridicată medie realizată în 2005 de formaţia Discovery Channel, cu 57,320 km/h, pe o distanţă mai lungă (67,5 km între Tours şi Blois).

Pe lângă Gerrans, din echipa câştigătoare fac parte alţi cinci australieni (Simon Clarke, Matt Goss, Brett Lancaster, Cameron Meyer, Stuart O'Grady), elveţianul Michael Albasini, sud-africanul Daryl Impey şi canadianul Svein Tuft.

În clasamentul general, Gerrans (33 de ani) îi devansează pe coechipierii săi Impey şi Albasini.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici