Echipa Tomis Constanţa, la a doua victorie în Liga Campionilor la volei feminin. Dinamo Bucureşti a înregistrat o nouă înfrangere

Echipa de volei feminin Tomis Constanţa a obţinut, marţi, pe teren propriu, a doua victorie din grupa E a Ligii Campionilor, cu formaţia germană Schweriner SC, scor 3-2.

293 afișări
Imaginea articolului Echipa Tomis Constanţa, la a doua victorie în Liga Campionilor la volei feminin. Dinamo Bucureşti a înregistrat o nouă înfrangere

Echipa Tomis Constanţa (Imagine: Cristi Cimpoes/Mediafax Foto)

Scorul pe seturi a fost 25-11, 29-27, 16-25, 21-25 şi 17-15 în setul decisiv, după 126 de minute de joc.

Formaţia constănţeană bifează astfel a doua victorie, după cea inaugurală, în deplasare, cu italiencele de la Robur Tiboni Urbino, scor 3-1.

În grupa E, Tomis va avea în continuare următorul program: Tomis-Dinamo Kazan (13 noiembrie şi 21 noiembrie), Schweriner SC-Tomis (5 decembrie) şi Tomis-Urbino (11 decembrie).

Tot marţi, Echipa de volei feminin Dinamo Bucureşti a fost învinsă, în deplasare, de formaţia franceză ASPTT Mulhouse, scor 3-1, în cea de-a doua partidă din grupa C a Ligii Campionilor.

Scorul pe seturi a fost 25-23, 25-12, 23-25 şi 25-15, după 99 minute de joc.

În meciul de debut din grupa C, dinamovistele au fost învinse, pe teren propriu, de italiencele de la Busto Arsizio, scor 1-3 (23-25, 15-25, 25-14).

Cea de-a doua partidă din grupa C, contând pentru etapa a II-a, va avea loc joi, între Busto Arsizio şi Galatasaray.

Programul formaţiei bucureştene în grupa B este următorul: Galatasaray-Dinamo (15 noiembrie şi 20 noiembrie), Dinamo-ASPTT (5 decembrie) şi Busto Arsizio-Dinamo (11 decembrie).

Primele două clasate din fiecare dintre cele şase grupe se vor califica în play-off-ul de 12 echipe al Ligii Campionilor, fază care programează meciuri între 14 ianuarie şi 15 februarie 2013.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici