Echipajul masculin de 4 rame fără cârmaci, calificare directă în semifinale la Jocurile Olimpice

Echipajul masculin al României de 4 rame fără cârmaci a obţinut, luni, calificarea directă în semifinale, la Jocurile Olimpice de la Londra.

285 afișări
Imaginea articolului Echipajul masculin de 4 rame fără cârmaci, calificare directă în semifinale la Jocurile Olimpice

Echipajul masculin de 4 rame fără cârmaci, calificare directă în semifinale la Jocurile Olimpice (Imagine: mediafax Foto/AFP)

Echipajul României, format din sportivii Marius Vasile Cozmiuc, Florin Curuea, Alexandru Palamariu şi Cristi Ilie Pîrghie, a luat startul în seria a doua, pe primul culoar, alături de Belarus, Marea Britanie şi Cehia. La 500 de metri, România se afla pe locul 2, la 1000 de metri la fel, la 1500 de metri, ultimul punct de control intermediar, pe 2, pentru a încheia cursa pe aceeaşi poziţie, cu timpul de 5:52.87 minute. Primele trei echipaje au obţinut calificarea directă în semifinale, adică Marea Britanie, România şi Belarus.

Recalificările vor avea loc marţi, semifinalele în 2 august, iar finala probei două zile mai târziu.

Tot luni, echipajul feminin de dublu rame al României, format din Viorica Susanu şi Georgeta Andrunache, s-a calificat în finală, după ce a ocupat primul loc în recalificări. Finala probei va avea loc miercuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici