Echipele bucureştene Rapid şi Dinamo, înfrângeri în Liga 1 de fotbal

Rapid Bucureşti şi Dinamo Bucureşti au pierdut marţi partidele din penultima etapă a sezonului regular al Ligii 1 de fotbal. Ambele echipe vor juca în play-out-ul campionatului naţional.

695 afișări
Imaginea articolului Echipele bucureştene Rapid şi Dinamo, înfrângeri în Liga 1 de fotbal

Echipele bucureştene Rapid şi Dinamo, înfrângeri în Liga 1 de fotbal

Dinamo Bucureşti a fost învinsă pe teren propriu de Sepsi Sf.Gheorghe în etapa a 29-a a campionatului naţional. A fost 3-1 pentru oaspeţi, după ce la pauză scorul a fost egal 1-1.

În urma acestui rezultat, Dinamo se află pe locul 14 în clasament cu 17 puncte, iar Sepsi este pe 10 cu 36 de puncte. În ultima etapă, dinamoviştii vor juca în deplasare cu liderul CFR Cluj, iar ardelenii vor întâlni la Sf.Gheorghe pe U Craiova 1948.

Tot marţi, Rapid Bucureşti a pierdut partida disputată în deplasare cu U Craiova 1948. Gazdele s-au impus cu 3-2 şi se află pe locul 11 în clasament, în timp ce Rapid se situează pe locul 9. Etapa viitoare, Rapid va juca pe teren propriu cu Academica Clinceni.

În primul meci al zilei, Chindia Târgovişte a trecut de UTA Arad cu 1-0. Ambele echipe vor juca în play-out.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
rapid,
liga 1,
dinamo

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici