Echipele calificate în play-off-ul CM de handbal din 2011

Şapte echipe, printre care şi România, s-au calificat în play-off-ul Campionatului Mondial de handbal masculin:

14 afișări
Imaginea articolului Echipele calificate în play-off-ul CM de handbal din 2011

Echipele calificate în play-off-ul CM de handbal din 2011 (Imagine din arhivă; Ganriel Petrescu/Mediafax Foto)

După încheierea meciurilor din grupele preliminare, în play-off-ul CM din 2011 (Suedia) s-au calificat Elveţia, Slovacia, Olanda, Grecia, Portugalia, Lituania şi România. Tricolorii au evoluat în grupa a II-a preliminară, în Finlanda, obţinând trei victorii din trei partide, cu Marea Britanie, Finlanda şi Bosnia şi Herţegovina.

În 12-13 iunie, respectiv 19-20 iunie, vor avea loc meciurile din play-off, câştigătoarele urmând a se califica la turneul final al CM din 2011. Tragerea la sorţi pentru play-off va avea loc în 31 ianuarie, la Viena.

Franţa, deţinătoarea trofeului, Suedia, naţiunea organizatoare, plus primele trei clasate la CE din Austria, care începe marţi, au asigurată calificarea directă la turneul final.

La CM din 2009, la care a participat după 14 ani de absenţă, România a ocupat locul 15.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici