Echipele părăsesc Moscova din cauza incendiilor

Grupările de fotbal Spartak şi ŢSKA au decis să părăsească Moscova şi să se pregătească în alte oraşe, după ce atmosfera a devenit irespirabilă din cauza fumului provocat de incendiile de vegetaţie din jurul capitalei.

20 afișări
Imaginea articolului Echipele părăsesc Moscova din cauza incendiilor

Echipele de fotbal părăsesc Moscova din cauza incendiilor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Echipa Spartak Moscova a plecat în Estonia şi va folosi baza de pregătire a formaţiei Levadia Tallin. Jucătorii echipei de pe locul 9 din prima ligă rusă s-au antrenat, luni, la o temperatură de 22 de grade Celsius, în faţa câtorva sute de fani estonieni.

Totodată, ŢSKA Moscova s-a "mutat" la Sankt Petersburg, unde va rămâne până miercuri.

Fumul care a acoperit Moscova a pus pe fugă şi echipele de hochei pe gheaţă. Spartak se antrenează la Ekaterienburg, la fel şi Dinamo a ales să se pregătească în provincie.

Săptămâna trecută, două partide din prima ligă de fotbal programate în Capitală au fost amânate din cauza fumului, iar federaţia a decis să mute locul de desfăşurare a meciului amical Rusia - Bulgaria de la Moscova la Sankt Petersburg.

Potrivit previziunilor meteorologice, valul de caniculă care a lovit Mocova va mai dura câteva zile. Rusia este afectată de cele mai grave incendii din istorie, care au provocat moartea a cel puţin 52 de persoane, ameninţând instalaţii civile, militare şi nucleare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici