Edi Iordănescu a refuzat să fie antrenorul echipei FCSB

Edi Iordănescu nu merge la FCSB! Potrivit ProSport, antrenorul a luat decizia finală şi a decis să refuze propunerea făcută de Gigi Becali. Iordănescu Jr va rămâne tehnicianul grupării Gaz Metan Mediaş.

154 afișări
Imaginea articolului Edi Iordănescu a refuzat să fie antrenorul echipei FCSB

Edi Iordănescu a refuzat să fie antrenorul echipei FCSB

Patronul FCSB, Gigi Becali, a anunţat marţi dimineaţă, 4 iunie, că în următoarele ore va decide cine preia postul lăsat liber de Mihai Teja. Omul de afaceri susţinea că în proporţie de 95%, Edi Iordănescu va fi noul antrenor al FCSB.

"Eu nu ştiu ce să spun acum. După două-trei ore, cel mai probabil, ne vom întâlni şi vom vorbi. Aseară v-am spus că din 90%, procentele au devenit 95%. Mai sunt 5%, aşa că poate nu mai vorbim, că nici eu nu mai ştiu ce să zic acum. Poate omul se răzgândeşte noaptea, mai ştii?", a spus Becali.

Patronul FCSB spune că are şi variante de rezervă: "O să vă spun totul după aceea. Nu fac nimic la secret, pentru că lumea trebuie să ştie ce se întâmplă la FCSB. Azi veţi şti 100% antrenorul! Indiferent că va fi Edi sau nu. Mai am şi alte variante, dar nu vreau să vorbesc acum despre ele, pentru că vreau să văd ce fac cu Edi", a încheiat Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici