Edi Iordănescu: Obiectivul nostru este să mergem mai departe, să trecem de această grupă

Obiectivul României este să meargă mai departe, să treacă de aceasta grupă, spune selecţionerul Edward Iordănescu, după tragerea la sorţi a Euro 2024, la Hamburg.

584 afișări
Imaginea articolului Edi Iordănescu: Obiectivul nostru este să mergem mai departe, să trecem de această grupă

Edi Iordănescu: Obiectivul nostru este să mergem mai departe, să trecem de această grupă

“Obiectivul nostru este să mergem mai departe, să trecem de aceasta grupă. Vom continua să muncim ca şi până acum, avem drumul nostru, şansa noastră, şi împreună, cu unitate şi încredere, am demonstrat că putem realiza multe lucruri frumoase. Nu va fi uşor, indiferent de echipa care va veni din play-off. Este Campionatul European şi toate formaţiile de aici sunt valoroase”, spune, potrivit frf.ro, Edi Iordănescu.

În urma tragerii la sorţi de sâmbătă, de la Hamburg, echipa naţională a Românie va evolua la Campionatul European de fotbal din Germania 2024 în Grupa E, alături de reprezentativele Belgiei, Slovaciei şi a câştigătoarei Play-off-ului B. Meciul de deschidere se va juca între Germania şi Scoţia.

Tragerea la sorţi a avut loc la sala de concerte Elbphilharmonie din Hamburg, Germania. Hamburg este unul dintre cele zece oraşe gazdă ale EURO 2024 şi va găzdui patru meciuri din grupe şi un sfert de finală.

La eveniment a fost prezent selecţionerul Edward Iordănescu, alături de preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici