Edinson Cavani: Ar fi o mare plăcere să fiu antrenat de Mourinho

Atacantul uruguayan al echipei SSC Napoli, Edinson Cavani, a declarat, luni, că ar fi o mare plăcere să fie antrenat de portughezul Jose Mourinho, care va prelua formaţia Chelsea Londra.

142 afișări
Imaginea articolului Edinson Cavani: Ar fi o mare plăcere să fiu antrenat de Mourinho

Edinson Cavani (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu ştiu dacă venirea lui Benitez la Napoli îmi poate schimba viitorul. Am un contract cu Napoli, dar lucrurile sunt puţin incerte în acest moment. Eu mă concentrez acum pe meciurile naţionalei din preliminariile Cupei Mondiale şi de la Cupa Confederaţiilor. Ar fi o mare plăcere să fiu antrenat de Jose Mourinho. Nu ştiu dacă Chelsea a făcut o ofertă pentru mine, dar mi-ar plăcea să joc la o echipă mare din Anglia", a spus Cavani, citat de Corriere dello Sport.

Conform publicaţiei engleze Daily Express, antrenorul formaţiei SSC Napoli, Rafael Benitez, şi-a dat acordul pentru cedarea lui Cavani la Chelsea Londra. În schimbul acestuia, Napoli ar urma să primească 30 de milioane de euro şi pe atacantul spaniol Fernando Torres.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici