Eduard Iordănescu: Atâta timp cât nu va fi stabilitate pe banca tehnică, apar rezultate ca acesta

Antrenorul interimar al Stelei, Eduard Iordănescu, a declarat, duminică, după înfrângerea, cu scorul de 1-0, din meciul cu Oţelul Galaţi, că atâta timp cât nu va fi stabilitate pe banca tehnică a echipei bucureştene, vor apărea astfel de rezultate.

15 afișări
Imaginea articolului Eduard Iordănescu: Atâta timp cât nu va fi stabilitate pe banca tehnică, apar rezultate ca acesta

Eduard Iordănescu: Atâta timp cât nu va fi stabilitate pe banca tehnică, apar rezultate ca acesta (Imagine: Mediafax Foto)

"Din păcate atâta timp cât nu va fi stabilitate pe banca tehnică, apar rezultate de felul acesta. Le-am cerut jucătorilor determinare, chiar le-am lipit afişe în vestiar prin care le ceream acest lucru, dar din păcate jucătorii sunt cu capul în pământ, din cauză că nu au siguranţă pe banca tehnică. Am venit cu Ilie Dumitrescu şi mi s-ar fi părut normal să plec cu el, însă am rămas până la găsirea unui antrenor care să stea pe banca Stelei până la finalul campionatului. Jucătorii au nevoie de acest lucru şi cu siguranţă aşa vor veni şi rezultatele pozitive", a spus Iordănescu.

Eduard Iordănescu a precizat că jucătorii au valoare, dar este nevoie de mai mult pentru a obţine rezultate pozitive. "Sunt convins că şi în aceste condiţii Steaua poate câştiga campionatul. Nu pot spune dacă voi fi şi la următorul meci pe banca Stelei, decât după o discuţie cu patronul echipei", a mai spus el.

Echipa Steaua Bucureşti a fost învinsă, duminică, în deplasare, de formaţia Oţelul Galaţi, scor 1-0 (1-0), într-un meci din cadrul etapei a IX-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici