Edward Iordănescu, după câştigarea campionatului: „Sunt momente unice, este un titlul pentru curaj”

  • Edward Iordănescu, antrenorul proaspetei campioane a României, CFR Cluj, a declarat marţi seara, după victoria cu FC Botoşani, că pentru acest moment a venit la Cluj.
  • Susţine că a crezut în acest titlu încă de la început.
  • El a dedicat titlul familiei sale.
131 afișări
Imaginea articolului Edward Iordănescu, după câştigarea campionatului: „Sunt momente unice, este un titlul pentru curaj”

Edward Iordănescu, după câştigarea campionatului: „Sunt momente unice, este un titlul pentru curaj”

„E un moment frumos, un moment unic. Pentru acest moment am venit la Cluj. Am crezut, încă de la început. Când am preluat echipa, era într-o anumită situaţie. Am reuşit să recuperăm puncte, să trecem pe primul loc şi iată-ne, acum, cu o etapă înainte de finalul campionatului, campioni.”, a spus Iordănescu la interviul de după meci, la Digi Sport.

„Nu a fost un drum lin, ne aşteptam, nu a fost uşor, a fost o provocare deosebită pentru noi toţi. Mă bucur că în 8 luni la CFR Cluj, am reuşit trei trofee. A fost un parcurs foarte bun al echipei, încununat cu titlul de campioni. Sunt momente unice, momente de care ne bucurăm, este un titlul pentru curaj, pentru suporteri, pentru clubul CFR, pentru noi toţi. Dedic acest moment familiei mele, care tot timpul au fost alături, şi tuturor celor care ne-au fost alături.”, a mai declarat tehnicianul ardelenilor.

El a ţinut să mai precizeze că „au fost momente grele, au fost critici atunci când am venit, oameni care mi-au spus că nu ştiu în ce intru, la o echipă la final de drum, consumată, epuizată. Nu a fost uşor să redresăm lucrurile, dar echipa a arătat caracter, a arătat valoare. Este în proporţie de 99 la sută titlul băieţilor şi doar 1 la sută al echipei din spatele echipei.

Au fost critici şi pe parcurs, dar am încercat de fiecare dată să mă uit în altă direcţie, pentru că ştiam de la început că nu va fi uşor. Mă bucur că s-a terminat cu bine. În România, în fotbal, lumea uită uşor, uită în ce moment vi, aşteaptă impact imediat, aşteaptă continuitate şi nu acceptă paşi greşiţi. ”

Răspunzând întrebării referitoare la viitorul său la CFR Cluj, Iordănescu a mai spus: „E prea frumos momentul, vreau să ne bucurăm de el. Probabil că zilele următoare îl vom înţelege şi mai bine, pentru că acum este şi epuizare, multă oboseală. Nu aş vrea să umbresc acest moment cu comentarii despre ce urmează. Sunt legat de CFR până la mijlocul lunii iunie. Vom vedea, savurez acest moment şi îmi doresc să ajung cât mai repede alături de familie, de părinţii mei, de soţia mea şi copii mei, pentru că ei m-au înţeles mereu, m-au suportat, m-au susţinut, m-au echilibrat în anumite momente. ”

Referindu-se la dificultăţile întâmpinate de când a venit la echipă, tehnicianul a declarat: „A fost un an atipic, pentru că mi-aş fi dorit şi eu foarte mult să avem câte o săptămână între fiecare joc, dar am reuşit să depăşim toate aceste bariere şi astăzi suntem încununaţi cu acest titlu, care sper că va fi urmat de altele şi îmi doresc ca acelaşi lucru să se întâmple şi în ceea ce în ceea ce mă priveşte, indiferent unde voi fi în viitor.”

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici