Edward Iordănescu nu mai este antrenor la FCSB. Cele două părţi s-au despărţit în termeni amiabili

  • Conducerea clubului de fotbal FCSB a anunţat duminică după-amiază despărţirea oficială de tehnicianul Edward Iordănescu.
  • Intenţia demiterii lui Iordănescu fusese anunţată de acesta cu o zi în urmă.
1628 afișări
Imaginea articolului Edward Iordănescu nu mai este antrenor la FCSB. Cele două părţi s-au despărţit în termeni amiabili

„Mulţumim, Edward Iordănescu! FCSB anunţă că a ajuns la un acord cu Edward Iordănescu pentru încetarea contractului, fără pretenţii financiare din partea niciuneia dintre părţi.”, se spune în comunicatul oficial al FCSB.

„Echipa noastră a obţinut, cu tehnicianul în vârstă de 43 de ani pe bancă, un număr de şapte victorii, două rezultate de egalitate şi o înfrângere în Liga 1, precum şi calificarea în optimile de finală ale Cupei României.”, se mai scrie în comunicat.

Edward Iordănescu a fost numit antrenor al echipe în urmă cu 3 luni, dar în ultimele zile, patronul clubului, George Becali, a adresat în spaţiul o serie de critici la adresa jocului echipei, fapt care a dus la ruptura dintre cele două părţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici