Edwin van der Sar ar putea deveni director general la Ajax

Fostul portar Edwin van der Sar ar putea deveni noul director general al clubului Ajax Amsterdam, gruparea olandeză precizând, vineri, într-un comunicat postat pe site-ul propriu, că se află în negocieri cu fostul său jucător.

99 afișări
Imaginea articolului Edwin van der Sar ar putea deveni director general la Ajax

Edwin van der Sar (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Postul de director general al clubului Ajax este neocupat de mai multe luni. Johan Cruyff, principalul consultant al adminsitratorilor grupării, s-a declarat în favoarea numirii lui Van der Sar.

Conforma presei olandeze, o parte dintre oficialii clubului estimează că lui Van der Sar îi lipseşte experienţa necsară conducerii unei grupări cu o cifră de afaceri anuală de 100 de milioane de euro.

Fost portar al echipelor Ajax, Juventus, Fulham şi Manchester United, Edwin van der Sar a evoluat de 130 de ori ori în naţionala Olandei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici