El Clasico: FC Barcelona - Real Madrid, scor 1-2. Record de goluri marcate într-un sezon pentru jucătorii lui Mourinho

Formaţia Real Madrid a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-1), echipa FC Barcelona, în etapa a XXXV-a a campionatului Spaniei, în celebrul El Clasico, în care jucătorii antrenaţi de Jose Mourinho au stabilit un record de goluri marcate într-un sezon - 109.

1918 afișări
Imaginea articolului El Clasico: FC Barcelona - Real Madrid, scor 1-2. Record de goluri marcate într-un sezon pentru jucătorii lui Mourinho

El Clasico: FC Barcelona - Real Madrid, scor 1-2. Record de goluri marcate într-un sezon pentru jucătorii lui Mourinho (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Golurile madrilenilor au fost înscrise de Khedira '17 şi Cristiano Ronaldo '73. Pentru FC Barcelona a înscris Alexis, în minutul 70, informează marca.com.

FC Barcelona: Valdes - Alves, Mascherano, Puyol, Adriano (Pedro '74) - Thiago, Busquets, Xavi (Alexis '69) - Tello (Fabregas '81), Messi, Iniesta. Antrenor: Josep Guardiola.

Real Madrid: Casillas - Arbeloa, Pepe, Ramos, Coentrao - Xabi Alonso, Khedira - Di Maria (Granero '77), Özil (Callejon '89), Ronaldo - Benzema (Higuain '90+2). Antrenor: Jose Mourinho.

La începutul partidei, cei aproape 100.000 de spectatori au avut o coregrafie spectaculoasă, cu cartoane în culorile FC Barcelona. De asemenea, publicul a cântat la unison imnul grupării catalane.

Aceasta este a 19-a victorie a echipei Real Madrid în cele 82 de El Clasico disputate pânã în prezent pe stadionul Camp Nou, în campionatul Spaniei. FC Barcelona a obţinut 47 de victorii, iar 16 meciuri s-au terminat la egalitate. Per total, în meciurile de pe ambele stadioane, de la Barcelona şi de la Madrid, bilanţul era egal, de 86 de victorii, madrilenii ajungând acum la 87 de succese.

Real Madrid a stabilit şi un record de goluri înscrise într-un sezon de campionat spaniol, înregistrând reuşitele cu numărul 108 şi 109. Recordul anterior le aparţinea tot madrilenilor, din sezonul 1989/1990.

Potrivit presei spaniole, meciul s-a bucurat de interesul a numeroase personalităţi, care s-au deplasat la Barcelona în acest scop cu 85 de avioane private. În plus, pentru El Clasico au fost acreditaţi aproximativ 800 de jurnalişti din 31 de ţări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici