Eliberarea lui Marcel Lică pe cauţiune, judecată luni

Vicepreşedintele autosuspendat al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Marcel Lică, arestat preventiv, în 23 aprilie, pentru luare de mită, trebuie să plătească până luni suma de 10.000 de lei, drept cauţiune, a decis Tribunalul Argeş, care va judeca, tot atunci, cererea sa de eliberare pe cauţiune.

32 afișări
Imaginea articolului Eliberarea lui Marcel Lică pe cauţiune, judecată luni

Marcel Lică (Imagine: Laurentiu Mich/AFP)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Tribunalul Argeş, judecător Aneta Duţă, magistraţii au fixat cuantumul sumei pe care ar urma să o plătească Lică drept cauţiune, însă instanţa va decide luni dacă îi va accepta sau nu cererea de eliberare pe cauţiune.

Marcel Lică a fost adus, vineri dimineaţă, la Tribunalul Argeş, pentru a-şi face cunoscută cererea de eliberare pe cauţiune, iar după fixarea de către instanţă a sumei pentru cauţiune el a fost dus sub escortă în arestul Poliţiei Judeţene Argeş.

Avocaţii vicepreşedintelui autosuspendat al Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), Marcel Lică, arestat preventiv, în 23 aprilie, în dosarul de corupţie din arbitraj, au depus, joi, la Tribunalul Argeş, o cerere de eliberare pe cauţiune a clientului lor.

În cazul lui Marcel Lică, Tribunalul Argeş a admis, în 30 aprilie, cererea de eliberare sub control judiciar, iar ulterior Curtea de Apel Piteşti a admis recursul formulat de procurorii DNA, astfel că Marcel Lică a rămas în arest.

Arbitrii Marcel Savaniu şi Sorin Corpodean şi vicepreşedintele autosuspendat al Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), Marcel Lică, au fost arestaţi preventiv, în 23 aprilie, pentru 29 de zile, de Tribunalul Argeş, sub acuzaţia de luare de mită.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici