Elisabeta Lipă a urcat din nou în barca de 8+1 cu ocazia Zilei Canotajului Românesc

Preşedintele clubului Dinamo, chestorul Elisabeta Lipă, a concurat, sâmbătă, pe lacul Herăstrău, cu ocazia Zilei Canotajului Românesc, la un concurs alături de fostele sale coechipiere din ambarcaţiunea de 8+1.

43 afișări
Imaginea articolului Elisabeta Lipă a urcat din nou în barca de 8+1 cu ocazia Zilei Canotajului Românesc

Elisabeta Lipă a urcat din nou în barca de 8+1 cu ocazia Zilei Canotajului Românesc (Imagine: Eduard Andrei/Mediafax Foto)

Alături de Lipă, în barcă s-au mai aflat Aurica Bărăscu, Ioana Papuc, Georgeta Crăciun, Veronica Cochelea, Constanţa Burcică, Georgeta Andrunache, Doina Ignat şi cârmaciul Elena Georgescu.

Elisabeta Lipă a declarat că a avut emoţii în concursul câştigat de echipajul său. "Am avut emoţii la revenirea în apă. Suntem la a cincea ediţie a Zilei Canotajului Românesc şi e un moment de sărbătoare", a spus Lipă.

Lipă a afirmat că primarul sectorului 6, Cristian Poteraş, a promis amenajarea unei piste olimpice pe lacul Morii. "Primarul Poteraş este un luptător şi a promis amenajarea unei piste olimpice pe lacul Morii, în cazul în care aceasta nu va fi construită în altă parte. Lacul are mai mult de 2.000 de metri lungime şi mai trebuie mărit puţin spaţiul auxiliar şi culoarele de încălzire, se va lua puţin din maluri", a completat Lipă.

Georgeta Andrunache, medaliată cu aur la Jocurile Olimpice de la Beijing, a precizat că sportivele nu şi-au primit încă banii pentru rezultatele obţinute. "Încă nu ne-am primit banii pentru rezultatele de la Beijing, din 2008. O să mergem în audienţă la minister să vedem ce se întâmplă", a adăugat Andrunache.

În cadrul Zilei Canotajului Românesc a fost organizată şi o licitaţie în urma căreia s-au strâns 3.675 de lei, o sută de euro şi o sută de dolari. Toţi banii strânşi vor fi donaţi sinistraţilor inundaţilor din Moldova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici