Eliza Samara – medalie de bronz la Jocurile Europene

Jucătoarea română de tenis de masă, Elizabeta Samara, a câştigat marţi medalia de bronz în proba de simplu feminin, de la Jocurile Europene Cracovia Malopolska 2023, învingând în finala mică pe poloneza Natalia Bajor.

292 afișări
Imaginea articolului Eliza Samara – medalie de bronz la Jocurile Europene

Sursa foto: Comitetul Olimpic şi Sportiv Român/Cristian Nistor

A fost un meci foarte disputat, adjudecat de Samara în set decisiv, cu 4-3 (11-9, 4-11, 13-11, 9-11, 9-11, 11-7), după ce a condus cu 3-1.

Poloneza a venit de fiecare dată din urmă, după 1-0 şi 3-1 şi a dus meciul în set decisiv.

Eliza Samara a condus în decisiv cu 5-1, însă din nou Bajor a revenit şi a egalat. De la 7-6, Samara a fost mai decisă, a avut şi noroc la unul din puncte, şi a valorificat a doua minge de meci, de la 10-6.

Este a zecea medalie a delegaţiei României la Jocurile Europene, o a 11-cea fiind asigurată de prezenţa în finala probei de simplu feminin la tenis de masă a lui Bernadette Szocs, care joacă de la 19.30 cu reprezentanta statului Monaco, Yang Xiaoxin.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici