Elveţianul Challandes este noul selecţioner al Armeniei

Tehnicianul elveţian Bernard Challandes, în vârstă de 62 de ani, a fost numit selecţioner al Armeniei, el semnând un contract pe doi ani cu federaţia armeană.

27 afișări
Imaginea articolului Elveţianul Challandes este noul selecţioner al Armeniei

Bernard Challandes (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Challandes îi succede în funcţie lui Vardar Minasyan, care a decis în octombrie să nu îşi prelungească înţelegerea cu federaţia din Armenia, informează uefa.com.

"Echipa noastră avea nevoie de un antrenor experimentat. Naţionala este capabilă să să se lupte cu adversari puternici. Am negociat cu 49 de antrenori şi l-am ales pe Bernard Challandes, care pe mine personal m-a surprins cu toate cunoştinţele sale despre echipa noastră", a declarat preşedintele forului, Ruben Hayrapetyan.

Challandes şi-a început cariera de antrenor în 1977. El a pregătit, între altele, echipele FC Zurich, FC Sion, Neuchâtel Xamax, dar şi reprezentativa under 21 a Elveţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici