Emanuel Gyenes, locul 26 în penultima etapă la Raliul Dakar

Românul Emanuel Gyenes a încheiat pe locul 26 etapa a 11-a a Raliului Dakar, la clasa moto, o etapă de 420 de kilometri, între Alula şi Yanbu, cu pietre, canioane şi câteva dune, fiind în întregime cronometrată ca probă specială. Gyenes ocupă acum locul 23 în clasamentul general.

55 afișări
Imaginea articolului Emanuel Gyenes, locul 26 în penultima etapă la Raliul Dakar

Emanuel Gyenes, locul 26 în penultima etapă la Raliul Dakar

Alexandre Giroud a realizat cel mai bun timp la clasa moto, obţinând a patra victorie a anului. El a ajuns la linia de sosire cu doar 37'' în faţa lui Manuel Andújar. 37 de secunde, la capătul celor 6 ore şi 14 minute, cu care a fost cronometrat câştigătorul, echivalează pe motocicletă cu o distanţă de numai 70 de metri.

Cu o etapă înainte de final, doar 8 minute şi 14 secunde îi despart pe cei doi pretendenţi la titlu, Andújar fiind în frunte.

Cea mai bună clasare a lui Gyenes în clasamentul general, în decursul celor 13 participări ulterioare, a fost locul 14, în 2016.

Ultima etapă are loc în buclă, cu plecare şi sosire de la Yanbu, cu o probă specială de 175 kilometri.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici