Emerson: Era important să nu pierdem cu FC Vaslui

Fundaşul Emerson (OSC Lille) a declarat că era important ca echipa sa să nu piardă la Vaslui în prima manşă a play-off-ului Ligii Europa, iar acum este obligată să învingă în retur pentru a se califica, informează site-uloficial al grupării franceze.

65 afișări
Imaginea articolului Emerson: Era important să nu pierdem cu FC Vaslui

Emerson: Era important să nu pierdem cu FC Vaslui (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

"Era important să nu pierdem pentru a păstra şansele intacte. Ştiam că nu e o deplasare uşoară, a trebuit să ne adaptăm. Am făcut un prim sfert de oră solid, am fost concentraţi, am avut şi ocazia de a marca, n-am făcut-o. Asta ne obligă să câştigăm în retur. Acum le-am văzut jocul", a spus Emerson.

Fundaşul Mathieu Debuchy a afirmat că se bucură pentru rezultatul favorabil obţinut la Vaslui. "Ne aşteptam să avem un meci dificil, pe un teren nu neapărat favorabil. Vaslui nu a ezitat să joace la întregul ei potenţial fizic. La pauză antrenorul ne-a transmis să facem mingea să circule, lucru pe care nu îl reuşisem suficient în prima parte. Am şi ratat câteva şanse. Este un egal bun pentru noi şi joia viitoare facem totul să ne calificăm", a spus Debuchy.

Căpitanul Rio Mavuba a precizat că 0-0 este un rezultat echitabil şi logic: "Se poate spune că românii au avut cele mai bune oportunităţi, dar şi noi am avut vina noastră la fazele respective. Ştiam că va fi greu să câştigăm aici, Vaslui evoluează conform capacităţilor ei. Vom face diferenţa în retur, mai sunt 90 de minute".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici