Emil Dică, împiedicat să semneze un contract din cauza vremii nefavorabile

Mijlocaşul Emil Dică nu a putut ajunge, joi, din cauza vremii nefavorabile, de la Piteşti la Bucureşti, unde urma să se îmbarce într-un avion cu destinaţia Turcia, pentru a semna un contract cu o formaţie din Azerbaidjan.

122 afișări
Imaginea articolului Emil Dică, împiedicat să semneze un contract din cauza vremii nefavorabile

Emil Dică (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax foto)

Fostul jucător al Rapidului a devenit liber de contract la începutul acestui an, după ce şi-a reziliat contractul cu grecii de la Skoda Xanthi, iar joi trebuia să plece spre Turcia pentru a semna cu o formaţie din Azerbaidjan. Numai că fotbalistul a rămas blocat acasă, la Piteşti, din cauza viscolului, neputând pleca la Bucureşti pentru a lua avionul spre Antalya.

"Sunt blocat la Piteşti din cauza zăpezii şi a viscolului. Trebuia să merg azi la Bucureşti să plec în Turcia în cantonament. Acum aştept să se elibereze un pic drumurile. Am sunat la agenţie şi am cerut să amâne biletul pentru mâine (n.r. - vineri)", a declarat jucătorul.

Dică a plecat din Grecia după doar un tur de campionat, din cauza problemelor cu banii pe care le avea echipa sa. "Am încheiat contractul pentru că erau probleme cu banii. Nu primisem de câteva luni salariul şi mi-am zis că nu mai avea sens să rămân. Am avut oferte şi din ţară, dar mai vreau să joc afară 2-3 ani. În Grecia toate echipele au probleme cu banii. Doar la Olympiakos nu sunt probleme. În rest toţi au. La noi la echipă erau jucători care aveau întârzieri de 5-6 luni, în timp ce la Iraklis, de exemplu, era un jucător care nu luase de un an şi jumătate salariul", a explicat Dică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici