Emiliano Martinez susţine că Kylian Mbappé va câştiga „o mulţime" de trofee Ballon d'Or

Câştigătorul Trofeului Yashin, portarul argentinian Emiliano Martinez, care l-a ironizat pe Kylian Mbappé după victoria Argentinei în finala Cupei Mondiale împotriva Franţei, a adoptat un ton mult mai respectuos, când a vorbit despre francez la ceremonia de decernare a Balonului de Aur.

120 afișări
Imaginea articolului Emiliano Martinez susţine că Kylian Mbappé va câştiga „o mulţime" de trofee Ballon d'Or

Emiliano Martinez susţine că Kylian Mbappé va câştiga „o mulţime" de trofee Ballon d'Or

Martinez l-a ironizat pe Mbappé după victoria Argentinei în finala Cupei Mondiale. Atacantul de la Paris Saint-Germain l-a învins pe Martinez, portarul lui Aston Villa, în patru rânduri în timpul finalei (inclusiv la loviturile de departajare).

După meci, Martinez a cerut un minut de reculegere pentru actualul căpitan al Franţei, înainte de a întrerupe imediat această tăcere şi de a conduce scandările în vestiar. Apoi a pozat cu o păpuşă a francezului în timpul sărbătoririi trofeului în Argentina.

Martinez şi-a prezentat scuzele în februarie, declarând că "nu a vrut să rănească pe nimeni" şi că a fost doar "o glumă" cu coechipierii săi care "nu ar fi trebuit să iasă niciodată din vestiar".

Cu toate acestea, câştigătorul Trofeului Yashin a vorbit mult mai frumos despre Mbappé la Paris. Atacantul lui PSG a ocupat locul al treilea la ediţia din acest an a Balonului de Aur, în urma lui Erling Haaland şi a câştigătorului Lionel Messi, însă Martinez susţine că Mbappé va câştiga prestigiosul premiu de multe ori în anii următori.


"Nu degeaba este considerat unul dintre cei mai buni din lume. Am mult respect pentru el ca jucător şi ca persoană. Kylian este un exemplu de urmat. El este fenomenal. Câştigând o Cupă Mondială şi marcând un hat-trick în finala ediţiei următoare, toţi francezii ar trebui să fie mândri de un jucător ca el.

Când Leo (Messi) şi (Cristiano) Ronaldo se vor retrage, Kylian va urma acelaşi drum ca şi ei. El va câştiga multe Baloane de Aur", a declarat Martinez.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici