Emma Răducanu a primit wild card la Indian Wells

Jucătoarea de tenis britanică Emma Răducanu a primit un wild card pentru turneul WTA 1000 de la Indian Wells, care va avea loc luna viitoare, au anunţat joi organizatorii turneului.

454 afișări
Imaginea articolului Emma Răducanu a primit wild card la Indian Wells

Emma Răducanu a primit wild card la Indian Wells

Răducanu, care a ajuns în atenţia iubitorilor de tenis atunci când la 18 ani a câştigat Openul SUA din 2021, venind din calificări, s-a luptat anul trecut cu accidentările şi jocul inconstant, căzând mult în clasamentul mondial, pe al cărui loc 80 se situează momentan.

Luna trecută, ea a suferit o accidentare la gleznă la Auckland, înainte de a fi eliminată de adolescenta americană Coco Gauff, în turul al doilea al Openului Australiei.

Răducanu a acuzat dureri la nivelul abdomenului la începutul meciului cu Gauff, dar şi-a revenit şi a forţat un tiebreak în setul al doilea, într-un meci care a oferit fanilor o imagine promiţătoare a viitorului tenisului feminin.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici