Emma Răducanu a primit wild-card la turneul de tenis de la Indian Wells

  • Tânăra jucătoare britanică Emma Răducanu a fost invitată la turneul de tenis la Indian Wells (California), competiţie de categoria WTA 1.000, care va avea loc în perioada 4-17 octombrie.
  • Sportiva din Marea Britanie, în vârstă de 18 ani, a câştigat recent titlul la US Open.
401 afișări
Imaginea articolului Emma Răducanu a primit wild-card la turneul de tenis de la Indian Wells

Emma Răducanu a primit wild-card la turneul de tenis de la Indian Wells

"Răducanu, care a impresionat lumea tenisului la Flushing Meadows, la începutul acestei luni, devenind prima jucătoare venită din calificări care a câştigat un titlu de Grand Slam, va căuta să-şi continue sezonul de vis prin prezenţa sa la Indian Wells", se precizează într-un comunicat.

Răducanu (18 ani), al cărei tată este român, era aproape necunoscută în lumea tenisului până luna trecută, când a reuşit să câştige US Open, ultimul turneu de Mare Şlem al sezonului, la prima sa participare, impunându-se în două seturi în toate cele 10 meciuri disputate. Înaintea ei, ultima jucătoare care cucerit trofeul la New York fără să piardă niciun set a fost americanca Serena Williams, în 2014.

Cea mai tânără câştigătoare de Grand Slam după rusoaica Maria Şarapova, victorioasă la Wimbledon în 2004, când avea doar 17 ani, Răducanu a urcat de pe locul 150 pe 22 în ierarhia WTA, după ce a învins-o în finală pe canadianca Leylah Fernandez (19 ani), o altă senzaţie a turneului newyorkez.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici