Emma Răducanu: „Am nevoie de o pauză de la tenis"

Emma Răducanu nu a reuşit să repete succesul de la US Open în săptămânile de după realizarea istorică, dar britanica este acum pregătită pentru o vacanţă. A fost un final de an destul de furtunos pentru cea care a cunoscut o expunere extraordinară pe plan social, după recentul său parcurs la US Open

3117 afișări
Imaginea articolului Emma Răducanu: „Am nevoie de o pauză de la tenis"

Emma Răducanu: „Am nevoie de o pauză de la tenis"

Presiunea suplimentară şi interesul mediatic este ceva cu care Răducanu trebuie să se obişnuiască, iar rezultatele ei în ceea ce priveşte tenisul nu au fost nici ele cele mai bune. Cu privire la tot ce s-a întâmplat, ea a declarat, citată de tennisuptodate.com:

„Tot ceea ce mi s-a întâmplat în acest sezon a fost o mare surpriză pentru mine. Ştiu că sunt mulţi oameni care se uită la ceea ce fac sau nu fac, dar sunt conştientă că tot ce trebuie să fac este să rămân concentrată şi să mă îmbrăţişez pentru a avea încredere în oameni."

Ea a explicat, de asemenea, că are nevoie de o perioadă de timp departe de tenis, considerând că o vacanţă ar fi binevenită:

"Părinţii mei mă vor ajuta cu siguranţă să fac acest lucru, trebuie să rămân cu picioarele pe pământ, iar ei au o influenţă bună asupra mea. Nu am mai fost în vacanţă de şapte ani, ultima dată a fost un weekend în Elveţia cu părinţii mei, acum vreau să fac ceva asemănător."

Răducanu a explicat, de asemenea, că timpul petrecut departe de tenis o va ajuta să se pregătească mental pentru sezonul 2022, în care are planuri mari alături de noul său antrenor:

"Am nevoie să mă deconectez de tenis pentru câteva zile şi vreau să fiu pregătită mental pentru sezonul următor. Sunt foarte înfometată de succes şi îmi doresc să câştig şi să mă descurc bine. Sunt încântată să lucrez cu el, cred că vom face o treabă grozavă împreună. Îmi va aduce experienţa lui şi tot ceea ce a făcut cu Angie a fost fantastic, a fost fundamental pentru a o ajuta să câştige şi să obţină succese, este o persoană pozitivă şi foarte drăguţă şi sper să mă bucur de această nouă etapă alături de el."

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici