Emma Răducanu părăseşte Indian Wells în turul 3, învinsă de Petra Martic în trei seturi

Britanica Emma Răducanu (13 WTA) a fost eliminată duminică seara de croata Petra Martic (79 WTA), în şaisprezecimile de finală ale turneului american WTA 1000 de la Indian Wells, fiind învinsă în trei seturi, cu 6-7 (3), 6-4, 7-5, după două ore şi 49 de minute de joc.

402 afișări
Imaginea articolului Emma Răducanu părăseşte Indian Wells în turul 3, învinsă de Petra Martic în trei seturi

Sursa foto: Profimedia

Răducanu, cap de serie numărul 11, a condus cu 5-3 în primul set şi a servit pentru câştigarea actului de debut, însă croata e revenit şi a dus jocul în tiebreak, pe care britanica l-a adjudecat la 3.

În actul secund cele două au făcut de două ori succesiunea break-rebreak, ajungând la 4-4. De aici, Martic a câştigat pe propriul serviciu, după care a făcut un ultim break, cu care a dus meciul în decisiv.

Răducanu a început mai slab setul 3, fiind condusă, 0-2, însă a revenit şi a egalat la 2-2, meciul înregistrând o a patra sucesiune break-rebreak.

La 4-4, britanica a luat un avans ce se putea dovedi decisiv, ajungând în situaţia de a conduce cu 5-4 şi având serviciul pentru a închide meciul. Martic a returnat bine şi a rămas în meci, egalând la 5-5, după care şi-a câştigat serviciul.

Demoralizată parcă de ratarea şansei de a închide meciul, Răducanu a scăzut nivelul jocului şi Martic şi-a asigurat calificarea în turul 4 cu un ultim game câştigat pe serviciul favoritei numărul 11.

Pentru calificarea în optimile de finală, Martic va fi recompensată cu 94.575 dolari şi 120 puncte WTA, în timp ce Emma Răducanu părăseşte turneul de la Indian Wells cu 54.400 dolari şi 65 de puncte WTA.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici