Emmanuel Eboue (34 ani) a scris istorie la Arsenal, iar acum trăieşte o dramă : "M-am gândit să mă sinucid, am pierdut tot" / UPDATE: Galatasaray i-a oferit un loc de muncă

Emmanuel Eboue (34 de ani) se află într-o perioada de cumpănă a vieţii. Ivorianul care a scris istorie la Arsenal şi a fost dorit de FCSB a divorţat de soţia şi a pierdut mulţi bani, iar acum apelează la milă în încercarea de a-şi găsi un nou loc de muncă.

3658 afișări
Imaginea articolului Emmanuel Eboue (34 ani) a scris istorie la Arsenal, iar acum trăieşte o dramă : "M-am gândit să mă sinucid, am pierdut tot" / UPDATE: Galatasaray i-a oferit un loc de muncă

Emmanuel Eboue (34 ani) a scris istorie la Arsenal, iar acum trăieşte o dramă : "M-am gândit să mă sinucid, am pierdut tot"

Eboue a divorţat de soţia de 34 de ani şi a pierdut tot ce avea. S-a gândit inclusiv la sinucidere, având în vedere greutăţile pe care le-a avut. "Am pierdut tot după divorţul de soţia mea! M-am gândit şi la sinucidere. Acum, mi-aş dori să mă ajute Dumnezeu. Nu mai am nici măcar o maşină de spălat, nu am bani pentru un avocat. Am câştigat 8 milioane de euro în Turcia (n.n. la Galatasaray), dar 7 milioane i-am trimis acasă, soţiei mele.

Nu vreau ca oamenii să ştie că sunt acasă şi stau cu lumina stinsă. Fiicele mele mă sunau până acum două luni. Mi-e dor de ele, mi-e dor să le văd. Simt o o durere mare că sunt departe de ele", a povestit Eboue.

"Poate că Federaţia de Fotbal din Anglia mă va ajuta şi îmi va da un loc de muncă", este dorinţa lui Eboue, care a mai evoluat în Anglia şi pentru Sunderland, după experienţa de la Galatasaray.

"Steaua este interesată de Emmanuel Eboue. Multe cluburi sunt interesate de el. Discutăm cu mai multe echipe în acest moment. M-au sunat multe cluburi, căutăm cea mai bună variantă", spunea impresarul lui Eboue, anul trecut.

UPDATE: Galatasaray i-a oferit un loc de muncă lui Emmanuel Eboue

Salvarea lui Emmanuel Eboue din perioada critică pe care o traversează vine din partea fostului său club din Turcia. Instalat în urmă cu câteva zile la cârma lui Galatasaray, Fatih Terim a citit despre greutăţile pe care le traversează şi i-a oferit un post de antrenor secund la grupa U14 a clubului.

Conform CNN Turk, “Împăratul” Terim a reacţionat imediat şi i-a propus postul de antrenor secund la grupa U14 a lui Galatasaray.

"Aş fi foarte bucuros dacă Fatih Termin mi-ar oferi de muncă la Galatsaray. Este ca un tată pentru mine, îl iubesc enorm, aş face orice pentru el, pentru că îl iubesc mult", a declarat Eboue imediat după ce a fost informat de postul disponibil de la echipa Cim Bom Bom.

De-a lungul carierei sale, Eboue a evoluat la: JMG Abidjan, ASEC Mimosas, KSK Beveren, Arsenal, Galatasaray, Sunderland şi Turk Ocagi

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici