Emoţii pentru postul de selecţioner al echipei naţionale de fotbal. Cosmin Contra confirmă discuţiile cu federaţia

Antrenorul echipei Dinamo, Cosmin Contra, a recunoscut, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că s-a întâlnit cu Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu, şi Mihai Stoichiţă, preşedintele Comisiei Tehnice a FRF, pentru a discuta despre preluarea postului de selecţioner al României.

444 afișări
Imaginea articolului Emoţii pentru postul de selecţioner al echipei naţionale de fotbal. Cosmin Contra confirmă discuţiile cu federaţia

Cosmin Contra, întrebat despre preluarea postului de selecţioner al României, confirmă discuţiile cu federaţia

Antrenorul lui Dinamo spune, însă, că discuţia a fost doar una preliminară, care nu a duar mai mult de 15 minute, şi ştie că federalii abordează mai multe piste.

Prezent în faţa jurnaliştilor pentru a discuta despre meciul cu CS U Craiova, Contra le-a spus acestora că, în acest moment, nu a ajuns la un acord cu FRF şi că a discutat foarte puţin cu Andrei Vochin şi Mihai Stoichiţă, trimişii Federaţiei dorind să afle doar dacă "Guriţă" e disponibil pentru naţională. Aşa cum a mai spus-o şi în trecut, Contra le-a transmis celor doi că e gata să devină selecţioner: "M-am întâlnit ieri cu Andrei Vochin şi Mihai Stoichiţă. Întâlnirea a durat în jur de 15 minute, a fost pentru prima dată când m-am văzut cu cei din Federaţie. M-au întrebat dacă aş fi disponibil să preiau echipa naţională, le-am răspuns că da, pentru că naţionala nu se refuză.

Asta a fost totul, însă. Nu am discutat despre altceva, a fost o discuţie preliminară, ei voiau să ştie dacă sunt disponibil. Cred că FRF discută cu mai mulţi antrenori, lucru care mi se pare normal. Vom vedea ce va fi, deocamdată mă gândesc la meciul cu Craiova", a spus Cosmin Contra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici