Englezii au făcut echipa ideală din fotbalul european. Cine este marele absent

Site-ul englez goal.com a realizat echipa ideală din fotbalul european, după ce s-a scurs prima jumătate de sezon. Jurnaliştii britanici au ales fotbalişti din primele cinci ligi importante din Europa, Bundesliga, La Liga, Ligue 1, Premier League şi Serie A.

1405 afișări
Imaginea articolului Englezii au făcut echipa ideală din fotbalul european. Cine este marele absent

Englezii au făcut echipa ideală din fotbalul european. Cine este marele absent

Marele absent din "primul 11" al englezilor este vedeta echipei Juventus, Cristiano Ronaldo.

Cel mai bun portar a fost ales Keylor Navas, goalkeeperul campioanei Franţei, PSG, în vârstă de 33 de ani. Niciun portar din cele cinci campionate nu a reuşit să primească atât de puţine goluri câte a luat Navas, 12. În plus are şi cel mai bun procent al mingilor salvate, 83,02 %.

Pe postul de fundaş dreapta, Trent Alexander-Arnold (Liverpool) este titularul britanicilor. Chris Smalling (AS Roma) şi Virgil Van Dijk (Liverpool) sunt în centrul defensivei, iar apărătorul dreapta este din echipa lui Jurgen Klopp, Andy Robertson.

Pe postul de mijlocaş dreapta se află Angel Di Maria. Argentinianul de 31 de ani are 10 goluri şi 11 pase decisive în 24 de meciuri pentru parizieni în toate competiţiile. În centru se află Di Maria, în centrul terenului se află Casemiro (Real Madrid), în timp ce pe flancul stâng este Kevin De Bruyne (Manchester City).

În atac au fost aşezaţi Lionel Messi (Barcelona), Robert Lewandowski (Bayern Munchen) şi Jadon Sancho (Borussia Dortmund).

Foto: Profimedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici