Epopeea s-a terminat. Dinamo Bucureşti - Farul Constanţa se va disputa pe Stadionul ''Arcul de Triumf''

Meciul de fotbal contând pentru etapa a 10-a a Superligii la fotbal masculin dintre Dinamo Bucureşti şi Farul Constanţa se va disputa pe Stadionul „Arcul de Triumf”, conform programului deja stabilit de către Liga Profesionistă de Fotbal, vineri, de la ora 21.00.

209 afișări
Imaginea articolului Epopeea s-a terminat. Dinamo Bucureşti - Farul Constanţa se va disputa pe Stadionul ''Arcul de Triumf''

Epopeea s-a terminat. Dinamo Bucureşti - Farul Constanţa se va disputa pe Stadionul ''Arcul de Triumf''

Clubul Dinamo a căutat timp de mai multe zile o arenă disponibilă, primind răspunsuri negative de la alte 9 stadioane, conform unor declaraţii ale administratorului special Andrei Nicolescu.

Programarea a fost posibilă prin acordul Federaţiei Române de Fotbal, care a închiriat stadionul pentru un meci al echipei naţionale feminine de fotbal, ce va avea loc marţea viitoare.

În acest context, comunicatul clubului Dinamo mai precizează:

„Având în vedere partida ce urmează a fi disputată la relativ scurt timp de către naţionala feminină pe acelaşi stadion, administratorul special al clubului, Andrei Nicolescu, doreşte să transmită următorul mesaj:

,,Mulţumim, FRF! Un gest fair-play care poate mobiliza multe altele. Până la 10 din 10."

Biletele vor fi puse în vânzare în cel mai scurt timp către suporterii dinamovişti, a mai informat conducerea clubului.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici