Eric de Oliveira: Mă bucur că vom întâlni echipe puternice, aşa ne putem arăta valoarea

Mijlocaşul brazilian Eric de Oliveira a declarat, vineri, că se bucură că echipa sa va avea adversari valoroşi în grupa E a Ligii Europa, Pandurii Târgu Jiu având posibilitatea de a demonstra că e o formaţie puternică.

86 afișări
Imaginea articolului Eric de Oliveira: Mă bucur că vom întâlni echipe puternice, aşa ne putem arăta valoarea

Eric de Oliveira (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"E o grupă grea, în care sunt două echipe de tradiţie în ţara lor, Fiorentina şi Dnepr şi revelaţia Pacos Ferreira din Portugalia. Mă bucur că vom întâlni echipe puternice, pentru că aşa putem să demonstrăm valoarea noastră. Încă nu am vorbit despre un obiectiv, dar e clar că dacă am intrat în Liga Europa am vrea şi noi să prindem fazele superioare. Ştim cât de greu e, dar eu zic că putem. De vreme ce am eliminat pe Hapoel şi pe Braga, de ce nu şi pe cei din grupa noastră?", a declarat Eric la Sport.ro.

Mijlocaşul echipei gorjene, care are o ofertă de transfer din partea grupării israeliene Hapoel Tel Aviv, consideră că nu e momentul oportun de a pleca: "Cei din conducere ştiu dacă voi mai rămâne sau nu la Pandurii. Eu nu pot decât să-mi văd de treabă. Dacă plecarea mea va fi de bine pentru mine şi pentru ei atunci se va realiza. Dacă nu, eu voi fi aici. Am ajuns în grupele Ligii Europa şi nu cred că ar fi momentul să plec".

Formaţia Pandurii Târgu Jiu va evolua în grupa E a Ligii Europa, alături de echipele Fiorentina (Italia), Dnepr Dnepropetrovsk (Ucraina) şi Pacos Ferreira (Portugalia), s-a stabilit, vineri, la tragerea la sorţi de la Monaco.

Meciurile din faza grupelor se dispută în perioada 19 septembrie-12 decembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici